جزییات خبر

تاریخ درج سه شنبه ٢ بهمن ١٣٩٧

متن خبر

*بسم الله الرحمن الرحیم*
حضور اساتید  برجسته، پژوهشگران از سرتاسر کشور، فرصتی جهت ارتقاء سطح علمی کشور در حوزه علوم ورزشی، علوم پزشکی و رشته های وابسته را فراهم خواهد آورد. هم چنین، نشست های جانبی در قالب کارگاه های علمی_تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و موضوعات خاص صنفی، چالش ها و چشم اندازهای علوم ورزشی را به ویژه برای پژوهشگران جوان و تصمیم‌ سازان کشور ترسیم خواهد کرد.
آگاهی از تازه ترین تحقیقات در حوزه های مختلف علوم ورزشی و جهت گیری آتی پژوهش های این حوزه از اهداف این همایش می باشد. از دیگر اهداف همایش می توان به توسعه شبکه ارتباطی بین محققین حوزه های مختلف علوم ورزشی اشاره کرد.

امید است با حضور اندیشمندان، متخصصان ورزشی، اساتید  بزرگوار و دانشجویان عزیز، این ماموریت در اعتبار و منافع ملی و منطقه‌ای نمودار شود. بدون تردید، حضور اساتید، دانشجویان و علاقه‌مندان در این همایش، تاثیر زیادی در رشد و ارتقا علوم ورزشی در بین خانواده بزرگ علوم ورزشی و علوم پزشکی کشور عزیزمان خواهد داشت.

دکتر زهرا سرجویی
دبیر اجرایی  چهارمین همایش ملی کاربرد علوم ورزشی در توسعه تربیت بدنی و ورزش قهرمانی